TV emisije



Vodič kroz fondove EU
HTV4, utorkom u 8:15h i 16:40h


Ulaskom u Europsku uniju, Hrvatskoj su se otvorile velike mogućnosti financiranja projekata iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.
U emisiji vas želimo informirati o mogućnostima koje donose fondovi EU-a, uspješnim projektima, a govorit ćemo i o izazovima i problemima vezanim za fondove EU-a.

SNAGA VOLJE, emisija o poduzetništvu

Šest poduzetnika početnika sa svojim projektima natječu se za vrijednu nagradu od 75.000,00 kuna. U natjecateljskom dijelu emisije poduzetnici početnici obavljaju zadatke kojima simuliramo realne poslovne izazove. Zadacima za natjecatelje pratimo sve faze razvoja poduzetničke ideje – kako uobličiti ideju, kako ju predstaviti, kako naći sredstva za financiranje pa sve do marketinga i prodaje. Tri mentora pomažu natjecateljima u rješavanju zadataka. Tri člana Ocjenjivačkog suda odlučuju tko napušta natjecanje, a tko nastavlja – sve do finala i izbora pobjednika serijala.

PUTEM EUROPSKIH FONDOVA

Nova emisija na Hrvatskoj radioteleviziji „PUTEM EUROPSKIH FONDOVA“ započela je s emitiranjem 15. travnja 2011. Emisiju su pokrenuli Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj i Ministarstvo regionalnoga razvoja i  fondova Europske unije.
Svrha emisije je informirati i educirati gledatelje o fondovima i programima Europske unije u Republici Hrvatskoj.

Ukoliko želite pogledati emisije, pozivamo vas da posjetite TV kanal emisije na YouTubeu (www.youtube.com/putemeufondova ).
Komentare, preporuke i pitanja možete postaviti na našoj Facebook fan stranici (www.facebook.com/putemeuropskihfondova ).


 eHrvatska

Cilj emisije je približiti gledateljima tehnologiju na jednostavan i zabavan način kroz primjere iz prakse, edukativne savjete i zabavu. Teme koje obrađujemo su: internet, digitalna televizija, mobilne komunikacije, bežične tehnologije, računala, softver, hardver… Emisija je emitirana svake nedjelje na HTV2.